Liam Neeson a fiai miatt letette az alkoholt, azt kívánja, bár 20 éve meglépte volna ezt

Thumbnail for 6167349

Liam Neeson törhetetlen karakterket alakít filmjeiben, ám a való életben nagyon is törékeny ember. Az alkoholhoz fűződő viszonyáról nyilatkozott a napokban, elárulva, hogy 2013-ban hagyott fel az italozással.

Bárcsak 20 évvel ezelőtt tettem volna le!

Azt mondja, soha nem volt alkoholista, nem volt agresszív az alkoholtól, nem is változtatott a személyiségén, inkább vidám ivó volt.

De eljutottam arra a pontra, hogy este 6-kor kinyitottam egy üveg bort, egy óra múlva pedig már üres volt. Aztán nyitottam a következőt. Belémhasított: várjunk egy percet! Ez nem lesz jó példa a fiaimnak. Így szép csendben felhagytam az egésszel, bejelentés nélkül. Így is maradt.

Neeson 2014-ben már mesélt erről a témáról, akkor azt mondta, felesége, a néhai Natasha Richardson halála után kezdett el inni: „Túl sokat ittam. A feleségem halála után kezdődött. Olyan könnyű volt…”.

Sosem szerettem a szeszes italokat, a töményeket sem. Évekkel ezelőtt felhagytam a Guinnesszel is, mert csak. Amúgy is egy bizonyos kor felett lerakódik, nem?

Kapcsolódó

The post Liam Neeson a fiai miatt letette az alkoholt, azt kívánja, bár 20 éve meglépte volna ezt first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest