Liam Payne halála után újra a slágerlistákra került a One Direction

Thumbnail for 6166388

Liam Payne halála jócskán felerősítette az érdeklődést az énekes szólódalai és egykori zenekara, a One Direction zenéi iránt – írja a Billboard.

A hivatalos brit slágerlista alapján a Take Me Home című albumuk jelenleg a tizenkettedik helyen áll, az előrejelzések szerint a top10-be is beférhet a hét végéig. A Midnight Memories tizennegyedik, a Made in the A.M. a tizenöt, a FOUR a huszadik jelenleg, debütálóalbumuk (Up All Night) pedig a harmincharmadik helyen van. De nemcsak az albumok, a dalaik is kúsznak vissza a toplistákra: a Night Changes a tizenharmadik, a Story of My Life a huszonegyedik, a What Makes You Beautiful a negyvennyolcadik. Payne szólóanyagai iránt is megnőtt az érdeklődés: az LP1 nevű lemeze jelenleg a negyvenkilencedik.

A streamelési adatok is ezt támasztják alá: az október 21-i adatok szerint a One Direction lejátszásai 675 százalékkal, Payne dalainak lejátszásai 858 százalékkal növekedtek.

A 31 éves Payne október 17-én zuhant ki egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről, és azonnal meghalt. Az énekes szervezetében a boncolás többféle kábítószer jelenlétét mutatta ki.

The post Liam Payne halála után újra a slágerlistákra került a One Direction first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest