Magyar Hitlert idézett

Thumbnail for 6132814

Magyar Pétert a róla szóló köztévés lejáratásokból álló válogatás vezette fel.

Ismételj egy hazugságot elég sokszor, és az emberek azt fogják hinni, hogy az az igazság. Ez Adolf Hitler tanácsa az állampárt propagandájának. A tanítványok megfogadták a tanácsot

– indított Magyar, hozzátéve, hogy ami a magyar köztévében zajlik, az világbotrány, elég volt.

Megköszönte, hogy az ország és a világ minden tájáról eljöttek a demonstrációra. „Köszönöm, hogy az egész magyar nemzet képviselteti magát a propagandagyár székháza előtt” – mondta, külön köszöntve a Tisza Szigeteket.

Magyar szerint a sajtó lehet a szabadság és a demokrácia, de az elnyomás és a diktatúra jelképe is: nem véletlen, hogy 48-ben a Landerer-nyomdához vonultak a márciusi ifjak, és hogy a Magyar Rádió most éppen bontásra ítélt épülete előtt törtek ki először a fegyveres harcok 56-ban.

Magyar szerint még a Kádár-rendszerben is érezték, hogy szükség van a cenzúra és az állampártnak kedves hírek mellett minőségi műsorokra: ilyen volt szerinte a Panoráma és a Magyar nagyapja nevével fémjelzett Jogi Esetek.

Hogy lehet az, hogy a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjét, több mint 210 napig nem engedik be az adófizetői pénzén fenntartott közmédiába? Oda, ahol Önnek külön pénteki szeánsza van

– kérdezte Magyar.

The post Magyar Hitlert idézett first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest