Magyar Péter a Hősök terére szervez tüntetést a választás előtti napra

Thumbnail for 5862020

Magyar Péter június 8-ára mindenkit a Hősök terére hív, „a rendszerváltás utáni legnagyobb politikai demonstrációra” – írja a Népszava.

A Tisza Párt alelnöke emellett ismét arra kért minden külföldön élő, tanuló, dolgozó magyar állampolgárt, hogy május 15-ig regisztráljanak a nagykövetségeken és konzulátusokon, és ahogy az itthoniak, úgy ők is szánjanak június 9-én egy-két órát a hazájukra, hogy „beverjenek egy vastag és hosszú szöget” a NER-koporsójába.

Az országjárás utolsó budapesti helyszínén Magyar rövid beszédet mondott, kiemelve, hogy a Tisza Pártra lehet szavazni az európai parlamenti, a fővárosi közgyűlési, és négy kerületben a helyi polgármesteri szavazólapon is. Hozzátette továbbá, hogy az általa ismert felmérések szerint Budapesten 30-35 százalékon állnak, ami véleménye szerint nem rossz eredmény egy gyakorlatilag tizennyolc napos párttól.

Reméljük, hogy a 32 fővárosi képviselői helyből minél többet el tudunk nyerni, hogy sem a jobboldal, a Fidesz, sem a baloldal, a „kék Fidesz”, a Demokratikus Koalíció ne kerülhessen egyedül többségbe

– mondta Magyar Péter.

Kapcsolódó

The post Magyar Péter a Hősök terére szervez tüntetést a választás előtti napra first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest