Majoros Hajnalka: Volt, amikor a társadalmi nyomás hatására azt éreztem, gyereknevelés mellett egy főállást is szereznem kell

Thumbnail for 5844943

Majoros Hajnalka nemrég a hot! magazinnak adott interjút, melyben a családjáról is mesélt. Mint mondta, a Majkával közös fiaik körüli teendők oroszlánrészét igyekszik ő megoldani, de a rapper is egyre többet segít neki. Bár elismerte, hogy akadnak az életében hajtósabb, sűrűbb elintéznivalókat tartogató időszakok, amik néha felborítják a hetet, jó az alkalmazkodóképessége, így könnyen átvészeli az ilyen jellegű napokat.

Az viszont biztos, hogy az a folyamatos pörgés és munkamennyiség, amit Peti csinál, emberpróbáló. Bennem nincs ennyi energia, hogy ilyen jól tudjam koordinálni ezeket. Ezért is vagyok a családban ebből a szempontból a támogató szerepben. Most az új forgatásokra is úgy készülünk, hogy keményebb időszak lesz, de biztos vagyok benne, hogy minden jól működik majd

idézte a Bors Majka feleségét, aki a beszélgetés során arról is beszélt, milyen volt az élete azelőtt, hogy családanya vált belőle.

A fiúk előtt volt nekem is egy olyan időszakom, amikor tíz-tizenkét órákat is dolgoztam. Másfél évig zenéltem, emellett komolyabb fotózásokon is részt vettem, volt, hogy hajnalig tartottak. Tizennyolc-tizenkilenc éves koromban még könnyebben átvészeltem, ma már nem ez lenne a helyzet. Ha például elmennék egy buliba, szerintem hajnali kettőkor összeesnék, és mondanám, hogy köszönöm szépen, ennyi volt.

Ami a gyerekeit illeti, az egykori modell elárulta, hogy idősebbik fia, a 12 éves Marci igen jó gondolkodású, és akivel csak találkoznak, megrökönyödik, mennyire felnőttesen nyilvánul meg a kiskamasz. Hozzátette, bár egyelőre nem tudja, mi vár majd rá, ha valóban tinédzserkorba lép, egyelőre úgy látja, nem lesz vészes a dolog.

Biztosan lesznek majd vitáink és harcaink, ezeket meg csak megoldjuk valahogy! Még mindig ölelget, és ad nekem puszit, ami nagyon jólesik! A kicsi, Olivér mindig a nyakamba ugrik. Abban bízom, hogy megmarad az, hogy így ölelgetjük és puszilgatjuk egymást. Szeretetből nem lehet eleget adni egy gyereknek.

Az interjúban Majoros Hajnalka azt is tisztázta, miért döntött úgy, hogy a gyerekei születése után nem megy vissza dolgozni.

Volt olyan időszak, amikor a társadalmi nyomás hatására azt éreztem, hogy nekem mindent egyszerre kell csinálnom, például a gyereknevelés mellett egy főállást is szereznem. Aztán Petivel szép lassan átbeszéltük, hogy családilag hogyan lenne a legjobb. Peti néha éjjel-nappal dolgozik, az ő munkarendjéhez igazodni kell, így tudjuk kialakítani a legjobban a mi kis családi életünket. Nyilván nem vagyunk egy hétköznapi család, de úgy alakítottuk a mindennapjainkat, ahogy más családok is teszik: arra figyelünk, hogy nekünk mi a legjobb

– magyarázta a lapnak, hozzátéve:

Nagyon jólesik, hogy Peti sokszor kikéri a véleményemet a munkáival kapcsolatban. Abban pedig, hogy segítek neki, kiélem a saját művészi vénámat. Szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis van egy olyan férjem, aki egy igazi gép, és aki még hetvenévesen is teljes mértékben pörögni fog, és soha nem tud megállni, és a jég hátán is megél. Én pedig remélem, hogy öregkorunkig támogathatom ebben!

The post Majoros Hajnalka: Volt, amikor a társadalmi nyomás hatására azt éreztem, gyereknevelés mellett egy főállást is szereznem kell first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest