Meghalt Bing Crosby özvegye, Kathryn Crosby

Thumbnail for 6109225

Életének 90. évében, helyi idő szerint péntek este elhunyt Kathryn Crosby színész, énekesnő, Bing Crosby özvegye a kaliforniai Hillsborough-ban lévő otthonában. A hírt a Crosby család képviselője jelentette be, és úgy fogalmazott, a színésznő természetes halállal hunyt el.

Kathryn Crosby 1933. november 25-én született Olive Kathryn Grandstaffként a texasi West Columbiában. Miután elvégezte az austini Texasi Egyetemet, Crosby megnyert egy szépségversenyt. Filmes karrierjét 1953-ban kezdte, miközben Hollywoodról írt egy rovatot szülővárosának újságjába. Végül Binggel akkor találkozott, amikor az 1954-es Fehér karácsony című film forgatásán interjúkat készített a rovatához. Ők ketten 1957-ben házasodtak össze, majd 1963-ban ápolónő és tanár lett.

Kathryn Crosby pályafutása során több mint húsz filmben játszott, köztük a The Wild Party (1956), az Operation Mad Ball (1957), a Szinbád hetedik utazása (1958) és az Egy gyilkosság anatómiája (1959) című filmekben. Jellemzően Kathryn Grant és Kathryn Grandstaff művészneveken lépett fel.

Crosby gyakran szerepelt férje, Bing tévés különkiadásaiban, és a The Kathryn Crosby Show, egy 30 perces talk-show házigazdája volt San Franciscóban. A híres énekes és színész 1977-ben, 74 éves korában bekövetkezett halálát követően számos színpadi produkcióban szerepelt, írja a Variety.

The post Meghalt Bing Crosby özvegye, Kathryn Crosby first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest