Meghalt Christopher Ciccone, Madonna öccse

Thumbnail for 6135142

Hatvanhárom évesen meghalt Christopher Ciccone amerikai táncos, designer, Madonna öccse. A férfi rákban szenvedett, Michiganben halt meg – írja a Guardian.

Ciccione két évvel volt fiatalabb Madonnánál, karrierjét táncosként kezdte. Húszas évei elején az énekesnőt követve New Yorkba költözött, majd Madonna háttértáncosaként kezdett dolgozni, a Lucky Star című klipjében is feltűnik. Később is folytatták a közös munkát: ő lett a Blond Ambition World Tour és a The Girlie Show turnék művészeti igazgatója. De nemcsak a zenei pályán működtek együtt: ő tervezte például az énekesnő manhattani lakását, amely az Architectural Digest címlapjára is került. Madonna mellett Dolly Partonnak és Tony Bennettnek is rendezett klipeket.

Kapcsolatuk azonban nem volt zökkenőmentes, ahogy azt Ciccone a 2008-ban megjelenő Íme a nővérem, Madonna című könyvében is írta. A legnagyobb konfliktusforrás a pénz volt, a férfi elmondása szerint ugyanis Madonna nem fizette meg őt kellően. Azt is az énekesnő számlájára írta, hogy a beleegyezése nélkül hozta nyilvánosságra, hogy Ciccione meleg, de a férfi szerint kapcsolatukban az is törtést okozott, amikor az énekesnő hozzáment Guy Ritchie-hez, aki Ciccone benyomásai szerint homofób volt. 2012-ben egy interjúban azonban azt nyilatkozta, hogy rendbehozták kapcsolatukat.

Madonna hosszú Instagram-posztban búcsúzott testvérétől, akiről azt írta, hogy ugyan nehéz szavakba önteni, miféle kötelék volt köztük, egykor a legfontosabb ember volt az életében. Ahogy írja, évekig nem beszéltek, ám mikor testvére beteg lett, „újra megtaláltuk az utat egymáshoz. Mindent megtettem, hogy minél tovább életben tartsam. Rettentő fájdalmai voltak a végén. Még egyszer megfogtuk egymás kezét, becsuktuk a szemeinket és táncoltunk. Együtt. Örülök, hogy nem szenved többet. Nem lesz még egy olyan ember mint ő. Tudom, hogy most is táncol valahol” – írta az énekesnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

The post Meghalt Christopher Ciccone, Madonna öccse first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest