Megtagadta a vallomást az elkábított 11-12 éves kislányokat megerőszakoló debreceni férfi

Thumbnail for 6122776

Megtagadta a vallomást az a debreceni férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy több 11-12 éves kislányt is megerőszakolt – tudta meg a 24.hu.

Értesüléseink szerint az 54 éves férfit eddig egy 11 éves és egy 12 éves kislánynak a megerőszakolásával gyanúsították meg, és a bizonyítási eljárás feladata lesz majd annak a megállapítása, hogy a férfi több más bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható-e.

A döbbenetes bűncselekményre azt követően derült fény, hogy a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága összehangolt akciót szervezett néhány nappal ezelőtt a környékbeli emberkereskedők elfogására. A bűnszervezetnek egy 27 éves hajdúböszörményi nő volt az egyik vezetője. A rendőrség korábban azt közölte:, hogy:

a fiatal nő rávette a régi és új ismerőseit arra, hogy szexuális tevékenységet végezzenek, de legtöbbször minden pénzt elvett tőlük a légyottok után.

police.hu

A 27 éves nő négy férfi ismerősének eladta a kislányokat. Úgy tudjuk, hogy az új futtatók szinte mindig megfenyegették, megverték, leitatták, illetve begyógyszerezték és bedrogozták a gyerekeket, ha azok nem akartak engedelmeskedni, s kielégíteni a gyanúsítottak szexuális vágyait.

A rendőrök az összehangolt akció során elfogtak egy 54 éves debreceni férfit is, aki a gyanú szerint rendszeresen fizetett a 11-12 éves megfenyegetett és elkábított gyerekekért, akiket megerőszakolt. A bűnszervezet tagjait és a szexuális erőszak bűntettével gyanúsított férfit őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat.

The post Megtagadta a vallomást az elkábított 11-12 éves kislányokat megerőszakoló debreceni férfi first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest