Megvannak az új Office első szereplői, de Steve Carellt ne keressük köztük

Thumbnail for 5838446

Domnhall Gleeson és Sabrina Impacciatore is szerepel a készülő Office-felélesztésben – értesült róla a Hollywood Reporter.

Egy ideje már nyílt titok, hogy készül a nagy sikerű sorozat rebootja, Greg Daniels, a széria amerikai változatának írója januárban megerősítette, hogy már valóban dolgoznak a projekten. Az új Office nem folytatás lesz, Daniels korábban is jelezte, hogy nem fogja visszahozni a régi szereplőket, ám ugyanabban a világban játszódik majd. Gleeson és Impacciatore szerepét sem részletezték, de valószínűleg a már megszokott irodai közegben kapnak majd helyet. Azt továbbra sem nyilvános, melyik streamingplatformon mutatják majd be a sorozatot.

Gleesont, Brendan Gleeson szintén színész fiát a közönség a Harry Potter-filmekből ismerheti, ahol Bill Weasley-t alakította, de ő volt Hux tábornok is a Star Wars VII. rész – Az ébredő Erőben. Impacciatore egészen 2022-ig csak Olaszországban volt ismert, majd eljátszotta Valentina, a frusztrált hotelmenedzser szerepét A Fehér Lótuszban, és Emmy-díjra jelölték.

Az eredeti formátumot Rickey Gervais és Stephen Merchant építette fel még az ezredfordulót követően, A hivatal két évadot élt meg. Ennek amerikai változata lett az Office, amelyben Steve Carell alakította az eredeti sorozatban Gervais által játszott inkompetens főnököt, és minden idők egyik legsikeresebb vígjátéksorozata lett.

The next iteration of #TheOffice is coming together. Sources say that the new take on the beloved comedy has cast the first two members of what will be the ensemble comedy with Sabrina Impacciatore and Domhnall Gleeson becoming the first two to join https://t.co/NgnlkbQgrz pic.twitter.com/4GwhZ7cy8n

— The Hollywood Reporter (@THR) April 19, 2024

The post Megvannak az új Office első szereplői, de Steve Carellt ne keressük köztük first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest