„Mélyrepülésben vannak bizonyos televíziós közegek” – Veréb Tamást elborzasztja, milyen műsorokra van igény manapság

Thumbnail for 5845350

Veréb Tamás pár hónapja közösségi oldalán hosszú posztot szentelt a televíziós műsorok – véleménye szerint romló – minőségének. Akkor egyebek mellett azt írta, elege van abból, hogy „sorra tűnnek el a valódi tehetségek, a valódi tartalmak, a minőség”.

Gyerekek, hát kik ülnek zsűri székekben, és kik vannak minden műsorban? Tényleg ilyen világot szeretnétek?

– kérdezte akkori bejegyzésében.

Most a story.hu kereste fel a színészt, aki érdeklődésükre elmondta: továbbra is tartja és vállalja korábbi véleményét. „Ki kellett írnom magamból. Nem mondom, hogy ezzel megváltom a világot, de ha senki nem szólal meg, akkor nem fog változni semmi” – mondta.

Tudom, nem vagyok vele egyedül a szakmában, sokan látjuk, milyen mélyrepülésben vannak bizonyos televíziós közegek, a kollégákkal néha megkérdőjelezzük azt, hogy milyen műsorok és milyen emberek kapnak lehetőséget

– fogalmazott Veréb, majd kivételeket és negatív példákat is felsorolt.

Vannak még minőségi műsorok, ahol igényes a szórakoztatás, mint például a Sztárban Sztár vagy a Sztárbox, a sport miatt. De hogy negatív példát is mondjak, vállalom, például a Kőgazdag fiatalok… engem elborzaszt, hogy valaki szerint erre van igény. Aki látta ennek csak a címét vagy a beharangozóját, az tudja, hogy miről beszélek, mikor azt mondom, hogy ez egy trash műsor, amire ezek szerint szükség van. Én mindig szégyellem magam ezért.

The post „Mélyrepülésben vannak bizonyos televíziós közegek” – Veréb Tamást elborzasztja, milyen műsorokra van igény manapság first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest