Merész felújítás: csodálja mindenki a fiatal pár rózsaszín fürdőszobáját

Thumbnail for 6135718

Nem feltétlenül kell másokra hallgatni, ha falfestésről van szó, ez a tanulsága annak a TikTokon közzétett videónak, amit alig egy hét alatt több mint hatmillióan láttak, írja a Newsweek.

Egy fiatal pár a fürdőszobáját szerette volna a semmiből újjávarázsolni, és a romhalmazból tényleg sikerült egy elég bámulatos helyiséget kialakítaniuk.

Az előtte-utána felvételt azzal a szöveggel tették ki, hogy

csinálj bármit, de ne fesd a fürdőszobát rózsaszínre.

A pár ugyanis saját elmondása szerint sokat hallotta ezt a tanácsot másoktól az elmúlt időszakban, de kitartottak a tervük mellett, és megérte bevállalni a kockázatot.

Azt is írták, „mindenkinek szem előtt kell tartania, hogy az otthonod a tiéd, te teremtesz benne értéket, és bár az új tulajdonosok lehet, hogy az egészet átalakítják, a rózsaszín fürdőszobánk minket gyakorlatilag minden egyes nap boldoggá tesz”.

A jelek szerint nemcsak nekik tetszik ennyire a felújított szoba, hanem a követőiknek is, sőt lehet hogy másokat is inspiráltak a munkájukkal.

De szavak helyett beszéljenek a képek, íme a nem mindennapi fürdő az új állapotában:

@samandryan Your daily reminder to make your home YOUR OWN. Who cares about “resell value,” the new owners will probably rip it all out anyway, and our pink bathroom makes me happy literally every single day. #homerenovation #homereno #bathroommakeover #pinkbathroom #femininomenon #samandryan #bathroomremodel #zelligetile #creatorsearchinsights ♬ original sound – sturniolos (taylor’s version)
Kapcsolódó
Ez az új trend válthatja a konyhaszigeteket otthonainkban

Nem tűnnek el teljesen, csak átalakulnak.

The post Merész felújítás: csodálja mindenki a fiatal pár rózsaszín fürdőszobáját first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest