Nagy Zsolt: Nem bírom elviselni, hogy a pofámba hazudik folyamatosan egy csapat öntelt ember, akik a vezető politikusaink

Thumbnail for 5858099

Az Adom a napom keddi streamje után Nagy Zsolt adott interjút Geszti Péternek. A beszélgetés során szóba került, hogy bár a színész az elmúlt években több filmben és sorozatban is játszott, mostanában azt mondja, nem hívják, aminek szerinte az az oka, hogy „sok olyan helyen szerepelt, ami sokaknak bántja a csőrét, vagy nem szeretik, hogy hangoskodik”.

Mondjuk a hatpárti egységnek is voltam a hangja. Megjelentem október 23-án a Karácsony mellett, akkor a TASZ-nak voltam a nagykövete, a gyűlöletbeszéd ellen kampányoltam, a tanárok mellé odaálltam. Nem tudom, ez biztos nem úgy van összefüggésben, hogy akkor most kilövési engedély van rám, hanem azért mégiscsak egy portás országban élünk. Ahol ott dőlnek el a dolgok, hogy akkor Irénke azt mondja Gizikének, hogy szerintem ne hívjuk a Zsoltot, mert akkor nem fogunk pénzt kapni, problémás lesz, van sok finomabb kelme

fogalmazott Nagy, akinek a stream egyik jelenetét is visszajátszották, amikor főzés közben politikáról beszélt, és megjegyezte például, hogy bár öt gyereke van, ő nem kap adókedvezményt, ellentétben a focistákkal.

Azt hiszem, adómentességet kaptak. De hát rosszul is keresnek egyébként… meg is tudom érteni. Például itt van Ukrajna. Ártatlan emberek, aki ugyanúgy krumplit hámoztak egyik nap, mint én, a következő nap meg kint voltak a fronton, és lövik egymást éles fegyverekkel. Meg az a rengeteg megerőszakolt nő és gyerek. Nem is értem azokat, akik azt mondják, hogy de hát hiszen Putyinnak van az igaza, az az ő földje.

Az elmondottakkal kapcsolatban hozzátette, mindez konyhafilozófia, hiszen nem politikus, társadalomtudós vagy gazdasági szakember, hangsúlyozta viszont, hogy amit lát, azt szörnyűnek tartja.

Ezért akartam elengedni a politikát, mert csak belecsavarodom. Tényleg, nem az én dolgom, de egyébként meg nem bírom ki, hogy befogjam a pofámat. Nem bírom ki! Ez az igazságérzet. Egyszerűen nem bírom elviselni azt, hogy a pofámba hazudik folyamatosan egy csapat öntelt ember, akik a vezető politikusaink, akik teljesen hülyének nézik ennek az országnak a polgárait. Egyébként választópolgárait, vagy csak egy részét a polgárainak

– jelentette ki.

Szerintem még a saját választópolgárait is hülyéznek nézi ez a csapat. Mert nem tudom, hogy Mészáros Lőrinc honnan gógyizott ki annyit, hogy egyébként az ország leggazdagabb embere legyen egy csettintésre. Szóval én ezt nem hiszem el, de lehet, hogy igaz.

A műsorvezető érdeklődésére a színészt azt is megosztotta a stúdióban, hogy szerinte nem éri meg őszintének lenni, mert bár sokaknak adhat hitet és erőt az, hogy kimondja, amit gondol, végül ő áll majd ott munka nélkül.

Karinthy, amit egyszer felolvastam, a Ki kérdezett? Senki, tisztelt közbeszóló, senki nem kérdezett, de nekem ez a dolgom. Engem ezért fizetnek, meg egyébként ezért tanultam. Én mondani fogom, mindig. Mert egyébként meg mégis tele vannak a gödrök hullákkal. Mégis egymáson gázolunk át. Mondom, mondom, mondom, folyamatosan mondom, és mégis ugyanazt csináljuk, a hülyeséget. És megértjük, bólogatunk, és mégis a hülyeséget csináljuk

– tette hozzá.

A műsor mai adásában Trokán Nóra napját követhetik élőben a nézők az nlc.hu-n.

The post Nagy Zsolt: Nem bírom elviselni, hogy a pofámba hazudik folyamatosan egy csapat öntelt ember, akik a vezető politikusaink first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest