„Ne mondd azt egy gyerekre, hogy dögös!” – Tóth Andi terápiára küldené azokat, akik tizenévesekhez vonzódnak

Thumbnail for 6173904

Tóth Andi sütőtökös muffint készített a Max rendelünk című YouTube-os főzőműsora legutóbbi részében. Sütés közben arról is beszélt, mit gondol arról, hogy a kommentelők előszeretettel tesznek megjegyzést a külsejére.

Nekem kettős érzésem van, amikor férfiak kommentelnek nekem ez ügyben. Érdekes és egy kicsit undi, mikor mondjuk harmincas, negyvenes, ötvenes palik írják azt olyan videókra, ahol 16 éves voltam, hogy »Na itt, például milyen dögös volt, nem úgy, mint most”… Ez nagyon ijesztő! Egy 16 évesre ki mondja azt, hogy dögös? Az egy gyerek!

– fakadt ki az énekesnő, majd hozzátette: betegesnek tartja, aki ilyen hozzászólásokat ír.

Ez kiveri a biztosítékot, és nem azért, mert azt mondják, hogy most szarabbul nézek ki, mint akkor, hanem mert ne mondj egy gyerekre olyat, hogy dögös!

Azt is elmondta, több barátnőjével együtt azt tapasztalják, hogy a legtöbb zaklatást férfiak részéről 10-16 éves koruk között szenvedték el.

Ez elég sokat elmond. Tehát nekik a kislány kell: a kislánytest, a kislánykisugárzás, akik hogy ha fütyülnek utánuk, akkor elszaladnak sírva, mert az gyenge. Nyilván manapság rám se mernek nézni. Felnőtt nőt már nem nagyon mernek megszólítani.

Tóth Andi azt mondta, ha valakinek jobban tetszik az ő gyerekkori énje, az szerinte pedofília.

Alapból nem értem, hogy egy normális, intelligens, érzelmileg kifejlődött férfi miért vonzódik egy nála 20-30 évvel fiatalabb lányhoz. Mert az vonzódik kislányokhoz, aki fejben is ott tart még

– fogalmazott, hozzátéve: „Nyilván vannak kivételek, mert korán érnek a nők, és láttunk már olyat, hogy huszonéves együtt van negyvenévessel, de amúgy ez nem oké.”

Gondolatait a következő intelemmel zárta:

Kicsit azért vegyétek észre magatokat! Hogy ha tizenévesekhez tudtok vonzódni, ha azt tudod mondani egy tizenéves videójára, hogy az dög, akkor az bajos. Tessék elmenni terápiára!

Az énekesnő korábbi nyilatkozataiban is beszélt már arról, hogy a munkássága helyett sokszor a kinézete a fő téma vele kapcsolatban:

Kapcsolódó

The post „Ne mondd azt egy gyerekre, hogy dögös!” – Tóth Andi terápiára küldené azokat, akik tizenévesekhez vonzódnak first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest