„Nem mondhatom azt, hogy á, Peti, tök jól csináltad” – Gryllus Dorka és Geszti Péter korábbi házasságukról beszélgettek

Thumbnail for 5833811

Az Adom a napom szerdai adásában Gryllus Dorka rutinját követhették figyelemmel a nézők, a színésznő pedig a formátumnak megfelelően Geszti Péternek is interjút adott az esti órákban – akivel 2001 és 2006 között voltak házasok.

Húsz év távlatából is úgy érzem, hogy nekünk akkor találkoznunk kellett, és jó, hogy így történt. Hosszabb távon mindketten más mellett találtunk társra, és így vagyunk most mindketten boldogok, de a személye mai napig fontos nekem. Igazán szeretem és tisztelem őt, mégis – bár régen persze másképp volt – ma nagyon keveset tudok arról, hogyan él feleségként, anyaként, színésznőként, hogyan telik egy napja

– fogalmazott a műsor felvezetőjében Geszti, aki az interjú során a közel két évtizede véget ért házasságukról is beszélgetett a színésznővel.

Elárulta például, hogy a Télen-nyáron című dalának van néhány sora, amit Gryllus hozzá intézett mondatai ihlettek a válásuk idején – szúrta ki a Blikk.

»Mondják kik a szívükön hordják, nem nagy csomag ami boldogság, csak egy foltos zsák! Belepakol az ember kacatot, tucatot, meg olyat ami tenger”. Magyarul azt mondtad nekem, hogy »figyelj, Peti, ez így alakult. Volt ahogy volt, de ami jó volt benne, az olyan, mintha bele lehetne rakni egy zsákba, és az mindig a miénk marad”. Emlékszel erre a mondatodra?

– tette fel a kérdést a műsorvezető, mire volt felesége azt felelte, már nem, de egyetért a gondolattal.

Az ember nem tagadja meg, ami jó volt. Vannak az életben találkozások és elválások, és ez nem csak a házasságokra igaz. Szakmai kapcsolatokban és barátságokban is van, hogy az ember találkozik valakivel, aztán elmúlik. Vannak olyan barátságaim, amik szétmentek, de azért ha találkozunk, van mégiscsak valami közös.

Gesztit az is érdekelte, Gryllus számára megszépíti-e az egykori pillanataikat az, hogy közel 20 év telt el a válásuk óta, illetve hogy vannak-e még benne tüskék.

Nehezet kérdeztél, mert nyilván ami szép volt, az szép volt, ami nem volt szép, az nem volt szép. Tehát most nem mondhatom azt, hogy á, Peti, tök jól csináltad. Ezen nem tudok változtatni, ne haragudj

– válaszolta Gryllus Dorka, aki azt a kérdést sem úszta meg volt férje részéről, hogy a közös életüket végiggondolva végül megbánta-e, hogy annak idején hozzáment.

Tudod, vannak ilyen fázisok… szerintem ez is egy tök jó… nem. Na. Pont

– zárta le a témát Gryllus.

A színésznő egyébként azóta Simon Kornél felesége, aki 2023 nyarán egy interjúban beszélt arról, hogy hosszú évekkel ezelőtt Geszti Péter autójában látta meg először Gryllust, és már akkor volt egy gondolata, miszerint egy napon ő lesz majd a felesége.

The post „Nem mondhatom azt, hogy á, Peti, tök jól csináltad” – Gryllus Dorka és Geszti Péter korábbi házasságukról beszélgettek first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest