Nem szárnyal a 2Rule, bezárta a fióktelepeit Mészáros Lőrinc cége

Thumbnail for 5844418

Bezárta mindkét fióktelepét Mészáros Lőrinc cége, a 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt. – írja az Átlátszó. A cég webshopja sem működik, az oda látogatókat egy üzenet fogadja, amely szerint a honlap átmenetileg nem üzemel.

Az Átlátszó a cégadatokra hivatkozva hozzáteszi, hogy a Magyar Sportmárka Zrt. herceghalmi székhelyét nemrégiben a cégbirodalom budapesti Andrássy úti központjába tették át. A Mészáros-csoport kommunikációs igazgatósága erre hivatkozva azt állította, hogy a telephely költözése miatt szűnt meg az iroda és a bemutatóterem. Hozzátették azt is, hogy

a termékeink értékesítése értékesítési managereken keresztül történik, a lakossági értékesítés jelenleg szünetel, partnereink főként nagyvállalatok és sportegyesületek.

A cikk megemlíti, hogy a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványa tavaly nyáron mintegy 70 ezer 2Rule-terméket adományozott rászoruló fiataloknak összesen 200 millió forint értékben. Az Átlátszó megkérdezte, hogy az ajándékozásnak van-e köze a fióktelepek megszűnéséhez, de a cég erre kitérő választ adott.

Kapcsolódó
Szárnyalt Mészáros Lőrinc 2Rule-ja

Nem került padlóra a járvány miatt a sportruházati márka.

The post Nem szárnyal a 2Rule, bezárta a fióktelepeit Mészáros Lőrinc cége first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest