Nemzeti Sport: Engedély nélkül használta a Tisza Párt a Marco Rossival készített fotót

Thumbnail for 6120226

Gerzsenyi Gabriella tiszás EP-képviselő Facebook-oldalán jelent megy egy fotó szombat reggel, melyen a Tisza Párt néhány európai parlamenti képviselője Marco Rossival, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával pózol. „Labdáról labdára! Visszavesszük a hazánkat, a sportunkat, a focinkat! Hajrá Magyarok!” – írta a bejegyzéshez Gerzsenyi.

Szombat este aztán a Nemzeti Sport közölt egy cikket, amiben arról írnak, hogy Rossi nem adta áldását arra, hogy a fotóhoz politikai üzeneteket csatoljon a Tisza Párt.

Néhány utas tegnap arra kért, hogy készítsünk közös fotót, mint sok más alkalommal. Nem ismertem őket, és nem adtam rá engedélyt, hogy a képet politikai üzenethez használják. Természetesen nem szeretnék bevonódni semmilyen politikai vitába, sőt általában is elmondhatom, hogy csak azért járulok hozzá az ilyen képek közzlétételéhez a közösségi médiában, hogy aki posztolja vagy látja, a kedvét lelje benne, tegnap is így történt

– mondta az olasz szakvezető a sportlap megkeresésére.

Gerzsenyi Gabriella szombat este újra posztolta az ominózus fotót a Facebook-oldalára, a képhez írt szövegben pedig azt írta, bemutatkoztak Marco Rossinak, úgyis, mint tiszások, a szövetségi kapitány pedig hozzájárult a kép kiposztolásához.

The post Nemzeti Sport: Engedély nélkül használta a Tisza Párt a Marco Rossival készített fotót first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest