Nyári Dia 30 éves lett: Ennek a számnak most érzem a súlyát, mintha egy korszak végét jelölné

Thumbnail for 5867543

Nyári Dia május 8-án ünnepli a születésnapját, idén a harmincadikat. A kerek évszámnak posztot szentelt Instagram-oldalán. A fotókon különböző életszakaszaiban látható a színésznő, kislánykorától egészen napjainkig, menyasszonyként, kismamaként és édesanyaként, a szeretteivel és kedvenc tevékenységei végzése közben.

A bejegyzés szövegében Nyári azt írja:

Hetek óta rajtad agyalok, te 30, hogy miért is fájsz nekem ennyire…

Úgy folytatja, előző nap éppen egy olyan podcastadást hallgatott meg, amiben a generációkról van szó, amitől „valamelyest választ kaptott, de azért mégsem teljesen”.

Talán a fejemben itt húztam meg egy képzeletbeli határvonalat a gyerek és a felnőtt között. Annak ellenére, hogy már 24 évesen nekem is volt egy kisfiam, ennek a számnak most mégis érzem a súlyát, mintha egy korszak végét jelölné, és egy ismeretlen új kezdetét. A mögöttem álló évtizedben lettem feleség, édesanya. Vajon történhetnek még ennél is jobb dolgok? Lesz még ilyen izgalmas időszak az életemben? Azon leszek, hogy legyen, és hálás vagyok azért, ami eddig történt. Ezt igyekszem megőrizni, és még színesebbé varázsolni. Megőrizni az egészséget, motiváltságot, kreativitást és vitalitást

– írta alább végiglapozható posztjában a színésznő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

N y á r i D i a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés

The post Nyári Dia 30 éves lett: Ennek a számnak most érzem a súlyát, mintha egy korszak végét jelölné first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest