Ördög Nóra kiégés közeli állapotba került: Azt érzem most egy kicsit, hogy nem kapok levegőt

Thumbnail for 5863655

Ördög Nóra a napokban a Probléma Hajóssal és Márkóval című podcastműsor vendége volt, ahol arról is beszélt, hogy az elmúlt években annyiféle feladatot vállalt be, hogy úgy érzi, mostanra kiégés közeli állapotba került – ám sem a családja, sem az alkalmazottjaik miatt nem dönthet úgy, hogy kiszáll.

Azt érzem most egy kicsit az életemben, hogy nem kapok levegőt, és ezt persze én csináltam saját magamnak. (…) Eléggé strukturált az életünk, nem is férne bele ennyi dolog, ha nem lenne tervezve, de a pihenés is előre benne van a naptárban, lassan már a vécére menetelt is bele kell terveznem, hogy beleférjen

idézte a Blikk a műsorvezetőt, aki tisztában van vele, hogyha nem tesz a kialakult helyzet ellen, komoly kiégéssel kell megküzdenie.

Ez a burn out (kiégés – a szerk.) előszobája, vagy valószínűleg már benne is vagyok.

A beszélgetés során Ördög – aki nemrég fejezte be az Ázsia Expressz forgatását – azt is megosztotta, hogy szerinte azért sokkalt be most, mert az év elején egy hosszabb pihenést terveztek a családjával, ám erre végül nem került először egy betegség, majd egy haláleset miatt.

A téma kapcsán a műsorvezető hozzátette, hogy némi egyedüllétre is nagy igénye lenne, úgy véli viszont, hogy ezt a családja nem értené meg, hiszen eleve sokat forgat és keveset van otthon.

Kapcsolódó

The post Ördög Nóra kiégés közeli állapotba került: Azt érzem most egy kicsit, hogy nem kapok levegőt first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest