Prostituáltként dolgoztatta három fiatal nőismerősét, vádat emeltek ellene

Thumbnail for 5960438

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki prostituáltként dolgoztatta az interneten megismert három fiatal nőismerősét, tájékoztatta a Somogy Vármegyei Főügyészség az MTI-t pénteken.

A húszas éveiben járó férfi 2022 elejétől a közösségi médián keresztül vette fel a kapcsolatot a nőkkel, akiket rendszeres jövedelem és magas életszínvonal ígéretével vett rá arra, hogy pénzért idegen férfiakkal végezzenek szexuális cselekményeket.

A nőknek a keresetük egy részét át kellett adniuk a vádlottnak, aki cserébe védelmet ígért az esetleges inzultusokkal szemben, lakást bérelt a munkavégzéshez, kezelte az internetre feltöltött szexhirdetéseket, és alkalmanként válaszolt a szolgáltatás iránt érdeklődő férfiak üzeneteire, tették hozzá.

A bűncselekmény 2023 augusztusában kiderült, a rendőrök őrizetbe vették a férfit, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A Siófoki Járási Ügyészség a bíróságra benyújtott vádiratában üzletszerű kerítés bűntette miatt végrehajtandó börtönbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott a büntetett előéletű férfival szemben, olvasható a közleményben.

The post Prostituáltként dolgoztatta három fiatal nőismerősét, vádat emeltek ellene first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest