PSG Ogli: Kimondja valamelyik családtagom, hogy le kéne tenni az érettségit, olyan ideges leszek

Thumbnail for 6126259

Twitch-sztár, Kőgazdag Fiatalok-szereplő és most már a Dancing with the Starsban is táncol Papp Olivér, azaz PSG Ogli, aki leginkább korlátlan pénztárcája miatt feltűnő a közösségi médiában. Ezúttal Lékai-Kiss Ramóna podkasztműsorába kapott meghívót, ahol egyebek közt arról beszélt, miért nem teszi le az érettségit.

Mindig átváltottam gyengébb iskolákba, mert nem nagyon szerettem. Fontosnak tartom az elejét a sulinak, egy ilyen általánosig. Az után, megmondom őszintén, nem nagyon tartom fontosnak azokat, amiket ott tanítanak. Mert nem használom az életben ezeket a dolgokat, azért gondolom ezt így.

Bővebben is kifejtette az érettségi hiányát, pontosabban arról beszélt, miért idegesíti fel, ha mások ezzel vegzálják.

Néha szokta mondani anyu, hogy »Kisfiam, most már estin szépen tedd le!”, én meg mondom, hogy »Dehogy teszem, hagyjál már békén a hülyeségeiddel! Miért tenném le? Nem vagyok hajlandó!” Kimondja, és olyan ideges leszek… Kimondja valamelyik családtagom, hogy le kéne tenni az érettségit, olyan ideges leszek. Annyira utálom az iskolát, hogy mindig iskolaundorom volt. Nekem ez egy berögzült betegség. Egész évben beteg voltam.

The post PSG Ogli: Kimondja valamelyik családtagom, hogy le kéne tenni az érettségit, olyan ideges leszek first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest