Robert Downey Jr. szerint Elon Musk viselkedhetne kicsit jobban

Thumbnail for 6173706

Bár gyakran vonnak köztük párhuzamot, Robert Downey Jr. nincs elragadtatva Elon Musktól – derült ki egy új interjúból. A színész a Speaking on the On With Kara Swisher podcastben vendégeskedett, ahol arról is kérdezték, mit gondol a Tony Stark és Musk közötti hasonlóságokról.

Csak párszor találkoztunk. Majdnem hatvanéves, fehér férfiként, gyógyuló függőként egyszerűen csak azt kívánom, bárcsak kicsit jobban kontrollálná a viselkedését, de nem ez nem az én dolgom. Azzal tisztában vagyok, hogy ez a »jussunk el a Marsra” dolog engem egyáltalán nem mozgat meg, emellett viszont látni kell, mi mindent tett, mert az mutatja meg, mennyire értékes

– nyilatkozta a színész az üzletemberről. Musk egyébként „találkozott” Starkkal, volt ugyanis egy cameója a Vasember 2-ben, mely alkalmával a Monaco Grand Prix-n összefutnak Starkkal.

Néhány éve az első rész forgatókönyvírója, Mark Fergus egy interjúban megerősítette, hogy a karakter élőszereplős változatának megírásában többek közt Musk alakja is inspirációforrás volt, ahogy Steve Jobs és Donald Trump is.

The post Robert Downey Jr. szerint Elon Musk viselkedhetne kicsit jobban first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest