Sarolta hercegnő nagyon figyelt a protokollra, mert még Lajost is volt ideje fegyelmezni a királyi ünnepségen

Thumbnail for 5939117

Lajos herceg már megint magára vonta a figyelmet a Károly tiszteletére tartott Trooping the Colour eseményen szombaton, miközben persze édesanyját, a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnét figyelte a világ.

Több izgalmas pillanatot tartogatott, mikor a család kivonult a Buckingham-palota erkélyére, hogy onnan figyeljék a parádét, s integessenek az ünneplő tömegnek.

A brit himnusz elindulása előtt Sarolta hercegnő még apja, Vilmos herceg felé fordult, hogy a protokoll felől érdeklődjön. Majd miután a megfelelő állópozíciót fölvette, gyorsan figyelmeztette a gondolataiban elmélyedt Lajost is, hogy a kezeit ne maga előtt tartsa, hanem viselkedjen úgy, ahogy azt illik.

A nővér-kisöccs pillanatot szerencsére megörökítették, alább látható:

What an incredible moment The Wales family and King Charles and Queen Camilla on the balcony of Buckingham Palace God Save the King and did you notice Princess Charlotte telling Louis to put his arms down so adorable pic.twitter.com/D4O6UFoAsr

— Lee Hood (@Mofoman360) June 15, 2024

Kapcsolódó
Míg a világ Katalint figyelte, Lajos herceg gondoskodott a szórakoztatásról is Károly parádéján

Egy kis ásítás, egy kis tüsszentés – a herceg megjelenései soha nem unalmasak.

The post Sarolta hercegnő nagyon figyelt a protokollra, mert még Lajost is volt ideje fegyelmezni a királyi ünnepségen first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest