Százhúszan perelhetik be egyszerre Sean Diddy Combst

Thumbnail for 6126721

A rapper Sean Diddy Combsszal (korábban: P. Diddy) kapcsolatban az elmúlt egy évben egyre sokasodtak a vádak, így előbb az általa alapított zenetévé éléről mondott le, majd razziát tartottak két házában, az ellene indított perek száma pedig egyre nőtt. Ezekben nők és férfiak egyaránt azt állították, hogy a zenész befolyását és vagyonát felhasználva szexuálisan és fizikailag is bántalmazta őket.

A zenészt végül szeptember közepén letartóztatták – ekkor szexkereskedelem és a zsarolás volt a vád –, a sorra nyilvánosságra kerülő történeteknek ez azonban nem jelentett gátat, hiszen néhány nappal később egy nő azt állította, hogy Diddy bedrogozta, lekötözte és megerőszakolta, a különböző megosztókon és platformokon pedig egyre többen hallgatták a zenész dalait.

Arra azonban talán senki sem számított, hogy az ügy hirtelen a sokszorosára dagad: nemrég egy amerikai ügyvéd, Tony Buzbee ugyanis arról számolt be, hogy rövidesen százhúszan perelik majd be a rappert zaklatás, nemi erőszak, illetve szexuális kizsákmányolás miatt, az áldozatok között pedig olyanok is vannak, akiket a sztár már kilencéves korukban molesztált – írja a BBC.

Buzbee szerint a vádlók közt fele-fele arányban vannak férfiak és nők, akik az Egyesült Államok legkülönbözőbb részeiről származnak, közülük huszonöten pedig kiskorúak voltak, mikor az 1991 és 2024 közti esetek történtek.

A leendő felperesek vádjainak összesítésekor kiderült, hogy az esetek jó része 2015 után történt, több áldozat pedig azért találkozott Diddyvel, mert az felajánlotta, hogy segít nekik befutni.

Az amerikai ügyvéd hozzátette: mindenki egyéni pereket indít majd, az eljárások száma pedig a jövőben tovább nőhet majd, hiszen a vele együttműködő iroda egyik ügyvédje szerint háromezernél is több telefonhívás futott be hozzájuk.

A jelenleg szövetségi őrizetben lévő Combs természetesen tagadja a vádakat, amiket egyszerű hazugságnak és rágalmazásnak tart, ügyvédje szerint pedig védence várja, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát.

The post Százhúszan perelhetik be egyszerre Sean Diddy Combst first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest