Széphalmi Juliska: Nyolc hónapja vagyok szingli, eszembe sem jut most a párkapcsolat

Thumbnail for 5837592

Nehéz időszakon van túl Széphalmi Juliska: tavaly szakított szakmabeli párjával, Kovács Richárddal, a táncművész szerint azért, emrt a férfi „nem akarta más gyerekét nevelni”, nem sokkal ezután pedig újabb térdműtétje volt, a hónapokig tartó rehabilitáció miatt pedig egy időre a munkáját is elveszítette.

Azon, hogy ez a baleset megtörtént, egyáltalán nem csodálkozom. Nem voltam jól lelkileg, nagyon megviselt a szakítás Richárddal. Rövid idő alatt sok minden történt. Úgy érzem, novemberre egy magánéleti válságba kerültem. Megszűnt a párkapcsolatom, ha nem is véglegesen, de elvesztettem a munkám, és ezáltal a hobbimat is. Minden stabilitásom, kapaszkodóm elvesztettem, hirtelen a feje tetejére állt az életem

mondta el Széphalmi a Blikknek.

Nem véletlen kaptam ezt az élettől. Nem volt könnyű felfogni a helyzetet. A térdműtét egyik napról a másikra jött, mindent le kellett szervezni: ki fog vigyázni a gyerekre, legyen otthon kaja, az egyetemen is ott tudjak majd lenni… Az operáció visszarángatott a valóságba, ezzel kényszerített az élet változásra.

A táncművész műtétje után szakemberhez fordult és kemény önismereti munkába fogott. Mint mondja, az operáció és annak következményei megtanították segítséget kérni, és arra is rádöbbentette őt, hogy ki az, akire számíthat.

„Abban még fejlődnöm kell, hogy ne terheljem túl magam. Semmi én-időt nem hagyok magamnak. Nyilván ez egyfelől azért van, hogy ne legyen időm gondolkodni. A futást korábban arra használtam, hogy mentálisan kikapcsolódjak. Ezt az operáció hosszú időre elvette tőlem, de szerencsére fokozatosan lép vissza az életembe, jövő héten már a szabadban is futhatok” – osztotta meg Széphalmi, aki elmondása szerint most a tökéletes testi-lelki egyensúly megtalálásán dolgozik.

Nyolc hónapja vagyok szingli, és úgy érzem, most az a feladatom, hogy egyedül is megtaláljam a boldogságom, és jól érezzem magam. Eszembe sem jut most a párkapcsolat, fel sem vetődik bennem.

A sok negatív dolog mellett kapott pozitívat is ettől az időszaktól, például sokkal több időt tudott fiával tölteni, és közben egyetemi tanulmányait is folytatta. „Május 7-től pedig újra próbálok a Madách Színházban, és ha minden jól megy, ősszel visszatérek a színpadra” – tette hozzá Széphalmi Juliska.

Kapcsolódó
Széphalmi Juliska biztos benne, hogy nem lesz már olyan táncművész, amilyen a műtétje előtt volt

Azt mondja, el kell fogadnia, hogy a teste már sosem lesz ugyanolyan, mint előtte volt.

The post Széphalmi Juliska: Nyolc hónapja vagyok szingli, eszembe sem jut most a párkapcsolat first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest