Szilágyi Liliána: Mióta nem úszom, szerintem nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe az, hogy mennyire jó, hogy nem csinálom

Thumbnail for 6171118

Hétfő este 7 órakor kerül adásba a VIASAT3-on az Útközben elmeséled új epizódja, melyben Szilágyi Liliána egykori magyar úszó lesz Sváby András vendége. Beszélgetésük alkalmával az úszás is szóba került, mellyel kapcsolatban Szilágyi úgy fogalmazott:

Igazából amióta már nem úszom és amióta így a saját életemet élem, azóta szerintem nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe az, hogy mennyire jó, hogy nem csinálom.

Amikor Sváby arról kérdezte Szilágyit, jelenleg hol él és mivel foglalkozik, az egykori úszónő elárulta, hogy perpillanat sehol nem lakik életvitelszerűen.

Vagyok pár hónapot, ameddig úgy érzem, hogy akarok maradni, addig vagyok valahol. Tavaly voltam egy hónapot Guatemalában, és amikor hazajöttem, akkor így nagyjából el is határoztam, hogy egy rövid időn belül akkor én így felszámolok mindent és elindulok. Egy gitártokkal utazom, amiben benne vannak a ruháim

– osztotta meg az epizódban Szilágyi Liliána, hozzátéve: szeretne egyre hippisebb lenni.

The post Szilágyi Liliána: Mióta nem úszom, szerintem nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe az, hogy mennyire jó, hogy nem csinálom first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest