Születésnapi rendezvényre bérelték ki, végül neonáci zenei találkozó volt a csömöri kultúrházban

Thumbnail for 6162844

Kétnapos nemzetközi neonáci zenei találkozó zajlott október 11–12-én, a csömöri művelődési házban – írja a hvg.hu, az AntifaInfo Budapest Facebook-oldala alapján. Az oldalon azt írták, hogy a szervezők megpróbálták titokban tartani a helyszínt, de az az egyik olasz fellépő által megosztott fotók alapján beazonosítható volt.

A hvg.hu megkeresésére a csömöri Petőfi Sándor Művelődési Ház igazgatója, Szeltner László közölte: zártkörű születésnapi rendezvényre adták bérbe a kultúrházat, nem volt tudomásuk arról, hogy milyen rendezvényt tartanak ott. Az igazgató a rendezvény napján, késő délután értesült arról, hogy „furcsa kinézetű vendégek” érkeztek, amiről tájékoztatta az önkormányzatot és a rendőrséget.

Az illetékesekkel egyeztetve, zárt körben megtartották az eseményt, fokozott polgárőri és rendőrségi jelenlét mellett, atrocitás nem történt

– közölte Szeltner László, hozzátéve, hogy a jövőben fokozottan ügyelnek arra, hogy hasonló rendezvénynek ne biztosítsanak teret.

The post Születésnapi rendezvényre bérelték ki, végül neonáci zenei találkozó volt a csömöri kultúrházban first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest