Trump szerint a demokraták betiltanák a teheneket és az ablakokat

Thumbnail for 6151588

Donald Trump korábbi elnök, jelenlegi republikánus elnökjelölt egy nevadai kampányrendezvényen arról beszélt, hogy a demokraták be akarják tiltani a teheneket és az ablakokat az épületeken.

„Csak úgy előállnak dolgokkal, és olyan dolgokat akarnak, mint például, hogy ne legyenek többé tehenek és ne legyenek ablakok az épületeken” – mondta Trump Las Vegasban, egy latinó szavazóknak tartott kampányrendezvényen. „Csodálatos dolgokat akarnak csinálni ezzel az országgal. Őszintén szólva, ezek őrültek, és nagyon sokat ártanak az országnak.”

A confused Trump goes on a delusional rant: “They just come up, they want to do things like no more cows and no windows in buildings” pic.twitter.com/FVHOTehbco

— Kamala HQ (@KamalaHQ) October 12, 2024

Habár az ablakok tiltása új gondolat, nem a mostani volt az első alakalom, hogy Trump azzal vádolta a demokratákat, hogy le akarnak számolni a tehenekkel. Egy nyári nagygyűlésen Trump azt mondta, hogy megválasztása esetén Harris törvényeket hozna a vörös hús betiltására. Hozzátette: „Tudják, mit jelent ez – azt jelenti, hogy nincs több tehén”.

Trump az elmúlt években azt is mondta, hogy a progresszívek által támogatott, átfogó környezetvédelmi terv, a Green New Deal „szétzúzná a farmjainkat, elpusztítaná a csodálatos teheneinket”.

(The Guardian)

The post Trump szerint a demokraták betiltanák a teheneket és az ablakokat first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest