„Túlélted Ádám, veled vagyunk!” – Ádám 31 napig volt kómában, felébredése után amnéziája lett, majd agyvérzést kapott

Thumbnail for 5863613

Nem tudtam, mi az a ház, mi az a család, miért vagyok ott. Azt hittem, megszülettem

Paczuk Ádám junior erőemelő egy súlyos autóbaleset következtében 31 napig feküdt kómában, rengeteg csontja eltört, bordái átszúrták a tüdejét. A felébredése után amnéziája lett. A rehabilitáció alatt agyvérzést kapott és a fél oldalára lebénult, a beszédet, az írást és a járást is újra kellett tanulnia.

Bementem a szövetséghez, mondtam, hogy Szervánszky Zsolt vagyok és szeretnék világbajnok lenni. Az lettem!

– Második történetünk főszereplőjének, Szervánszky Zsoltnak egy autoimmun betegség következtében leállt mindkét veséje, átültetésre volt szüksége. Volt hasi dialízise, melyet mindennap tisztogatni kellett, végül a 75 éves édesapja veséjét kapta meg.

Sorozatunk első részében Ádám és Zsolt küzdelmét mutatjuk be:

Küzdöttek. Győztek. Te jössz!

A BioTechUSA-cégcsoporthoz tartozó Scitec Nutrition felelős márkaként nemcsak rendszeresen adományoz és társadalmi párbeszédet kezdeményez, de évtizedek óta a súlyzós edzés, mint sportág elkötelezett támogatójaként azt is fontosnak tartja, hogy pozitív példákat mutasson be és ezzel másoknak is üzenjen, így sarkallva őket a testmozgásra.

Így az aktuális kampány főszereplői olyan emberek lettek, akik fizikai felépülésében kulcsszerepet játszott az edzőtermi edzés. Az ő történetük ékes bizonyítéka annak, hogy a sportban elsajátított elhivatottság, céltudatosság az élet minden területén kamatoztatható, ahogy azt a márka Make A Difference szlogenje is üzeni, így végül a változás nemcsak a sportra, hanem az egész életünkre, és ezen keresztül mások életébe is begyűrűzik.

Scitec Nutrition

A videó a Scitec Nutrition támogatásával készült.

The post „Túlélted Ádám, veled vagyunk!” – Ádám 31 napig volt kómában, felébredése után amnéziája lett, majd agyvérzést kapott first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest