Tüzet nyitottak egy amerikai szórakozóhelyen, legalább négyen meghaltak

Thumbnail for 6108410

Legalább négy ember meghalt, több tucat pedig megsebesült egy lövöldözés során az Egyesült Államokban az alabamai Birmingham egyik népszerű szórakozóhelyén szombat este – közölte a helyi rendőrség alapján a CNN.

Mint írták, este 11 óra után zajlott a támadás, Truman Fitzgerald rendőrtiszt közlése szerint két férfi, és egy nő a helyszínen meghalt, a negyedik áldozat pedig a helyi kórházban halt bele a sérüléseibe. A rendőrség egyelőre senkit nem tartóztatott le.

A tájékoztatásból kiderült, hogy az áldozatok mind a szabadban voltak a járdán vagy az utcán. A nyomozók azon dolgoznak, hogy megállapítsák, hogy a merénylő egyszerűen odasétált az áldozatokhoz vagy járművel hajtott-e oda.

A környéken további lövések is dördültek, a sérülteket a helyi kórházba szállították, ott 11 áldozatot látnak el – mondta Hannah Echols a kórház szóvivője. A sérültek állapotát nem hozták nyilvánosságra.

A rendőrség előtt egyelőre az sem világos, hány támadó volt. Fitzgerald szerint több tucat lövés lehetett, úgy tudja a lelőtt sérültek közt legalább négy életveszélyes van.

The post Tüzet nyitottak egy amerikai szórakozóhelyen, legalább négyen meghaltak first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest