Új funkció jelent meg az Instagramon

Thumbnail for 6080120

Az Instagram új funkciót tett elérhetővé a felhasználók számára: mostantól a történetekre is lehet szövegest kommentet írni, derül ki a Mashable cikkéből.

Ez annyiban újítás, hogy korábban az Instagram-sztorikra való válaszadásnál egy szimpla privát üzenetet küldtünk, melyet kizárólag az a személy láthatott, aki a tartalmat közzétette. Mostantól viszont a reakciók nyilvánossá válnak, így bárki, aki megtekinti a történetet, láthatja a hozzászólásokat.

A funkciónak persze korlátot is szabnak: a kommentelés lehetősége a privát fiókok esetében csak azoknak áll fenn, akiket a posztoló is követ, és a nyilvános fiókok esetében is ugyanez a megoldás lesz érvényben.

A történetekhez hasonlóan a hozzászólások is időkorláthoz vannak kötve, így azok 24 óra után eltűnnek.

Emily Norfolk, a platform szóvivője szerint a felhasználóknak lehetőségük lesz arra, hogy bármelyik megosztott történethez be- vagy kikapcsolják a kommentelési opciót. Emellett jelezte, hogy lesz egy másik újítás is: a posztok egyes kedvelései mostantól feltűnőbben, lebegő szívek formájában jelennek meg, hasonlóan, mint az eltűnő jegyzetek esetében.

The post Új funkció jelent meg az Instagramon first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest