Újabb előzetes érkezett a Squid Game folytatásához, karácsonyi ajándékként jön a második évad

Thumbnail for 6127203

Az elmúlt évek egyértelműen legnagyobb Netflix-szenzációja, a számos rekordot megdöntő Squid Game – Nyerd meg az életed második évadát a rajongók már hosszú ideje várják, a február óta csepegtetett részletekből pedig szép lassan nyilvánvalóvá vált, hogy a folytatás sem lesz barátságosabb, mint a műfajteremtő előd: előbb képeket láthattunk, majd augusztusban és szeptemberben is egy-egy előzetest nézhettünk végig.

Ezekhez csatlakozik most egy újabb, alig több mint egyperces darab, amiben egy rejtélyes, a játékosoknak meghívókat átadó férfi otthonába kerülünk, aki nyilvánvalóan reméli, hogy a közeli vasútállomáson még több, anyagilag nem épp biztos lábakon álló emberrel találkozik majd.

A férfi szekrényében vörös és kék papírok lapulnak, arra várva, hogy a meghívók szövegei kerüljenek rájuk, sőt az aktatáskában egy nagy kötegnyi koreai won is lapul, amit az embereknek osztogathat.

A folytatás december 26-án debütál majd a Netflixen, így a rajongók akár karácsonyi ajándékként is tekinthetnek majd rá.

The post Újabb előzetes érkezett a Squid Game folytatásához, karácsonyi ajándékként jön a második évad first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest