Újra zenés show-műsorban zsűrizik majd Bereczki Zoltán

Thumbnail for 6154870

Decemberben tér vissza a Csináljuk a fesztivált! a Dunára, egy új ítésszel, Bereczki Zoltánnal. Az előadó Korda Györgyhöz és Balázs Klárihoz, valamint Janza Katához csatlakozik az új évadban, közölte az MTVA csütörtökön.

Bereczki egyébként tavaly fellépőként is szerepelt a műsorban, és a zsűrizés sem új feladat számára, korábban a Megasztárban és a Sztárban Sztárban is csinálta.

Egészen biztos, hogy másképpen fogok tekinteni a versenydalokra, mint ahogyan a versenyzőkre tekintettem akár a Megasztárban, akár a Sztárban Sztárban. Hiszen itt nem is lehet kérdés, hogy tökéletes produkciók sorát látjuk majd, tökéletes előadásban, tökéletes előadók reprezentálásában

nyilatkozta a műsorral kapcsolatban a Borsnak Bereczki Zoltán, hozzátéve: itt nem fog majd a szakmai elemekhez ragaszkodni, hiszen „az előadók már önmagukban garanciaként szolgálnak arra, hogy minden előadás profi lesz és minden dal úgy szólal meg, ahogyan kell”.

Talán valamivel könnyebb dolgunk lesz zsűriként mint például egy tehetségkutató esetében, hiszen a döntésünkkel nem tudunk elkaszálni egy karriert még akkor sem, ha történetesen nem jut majd tovább az adott dal és előadó.

The post Újra zenés show-műsorban zsűrizik majd Bereczki Zoltán first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest