Unja a dubaji csokit? Itt egy sokkal durvább édesség

Thumbnail for 6254260

Aki már unja a dubaji csoki emlegetését, annak itt egy csodálatos alternatíva: a csirke tikka masalás csokoládé.

Valamiért azt érezzük, az egyik legnépszerűbb indiai étel és a csokoládé házasítása nem lesz akkora durranás, mint az utóbbi hetek slágerterméke és fő hiánycikke, de történtek már meglepő gasztronómiai fordulatok az internetnek köszönhetően – gondoljunk csak a dubaji csokira.

A sajátos étel készítésének folyamatát egy német nyelven beszélő szakács videójában láthatjuk. Ételszínezék, fehér csoki, tejcsoki kerül a formába – aztán jön a váratlan fordulat: a séf szószban úszó csirkedarabkákkal tölti meg az „édességet”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

imjustbesti (@imjustbesti) által megosztott bejegyzés

A hozzászólásokat olvasgatva arra jutottunk, hogy a forradalmi ötlet nem nyerte el a kommentelők tetszését, van aki ételbűnözést emleget, más pedig úgy fogalmaz: vannak bizonyos kombinációk, amiket nem kellene kipróbálni.

The post Unja a dubaji csokit? Itt egy sokkal durvább édesség first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest