„Van két kezünk, kedvünk és erőnk is” – Veréb Tamás és Ember Márk is beálltak homokzsákot pakolni Esztergomban

Thumbnail for 6106094

Veréb Tamás nemrég a Bors megkeresésére beszélt arról, hogy Ember Márkkal a minap a szokásos, havi baráti telefonbeszélgetésük alkalmával elhatározták: ők is segítenek az árvízvédelemben.

Ő megemlítette, hogy éppen tervez kimenni Szentendrére segíteni. Mivel már napok óta érett bennem is a gondolat, rögtön rávágtam, hogy menjünk együtt. Van két kezünk, kedvünk és erőnk is… Végül Esztergomba mentünk, és késő estig kint voltunk. Rengeteg homokzsákot pakoltunk, százig tartottuk csak számon…

osztotta meg a portállal Veréb, aki mint mondja, annak ellenére, hogy természeti katasztrófáról volt szó, jó kis közösségi programban volt részük Emberrel.

Rengeteg jófej ember gyűlt össze: kissé vissza is adta az emberiségbe vetett hitemet! Jó érzés volt előadóművészként megtapasztalni, hogy szakadt pólóban, baseball sapkában vegyültünk, itt mindenki egyenlő volt, közös volt a cél. Amellett, hogy fizikailag elfáradtam, lelkileg nagyon feltöltött az élmény, mindenkinek bátran tudom ajánlani Épp ezért is osztottam meg a közösségi oldalamon, hogy ott jártunk Márkkal. Nem hősködni akartam: úgy érzem, hogy ismert emberként kissé felelősségem is, hogy felhívjam a követőim figyelmét az önkéntesség fontosságára

– tette hozzá a színész, aki a múlt hétvégén a Sztárboxban mérette meg magát.

Az árvíz elleni védelemből egyébként a Schobert-család is kivette a részét.

Kapcsolódó

The post „Van két kezünk, kedvünk és erőnk is” – Veréb Tamás és Ember Márk is beálltak homokzsákot pakolni Esztergomban first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest