Van Németországban egy McDonald’s, aminél csónakból is lehet rendelni

Thumbnail for 5964653

A világon jó pár egyedi McDonald’s van (jó példa erre az éppen felújítás alatt levő a Nyugati pályaudvaron), de csak egy ezek közül olyan, amit vízi úton is meg lehet közelíteni.

Nem igazán új étteremről van szó, 2015-ben nyitott, csak nemrégiben a világutazó Jordan Egbert is ellátogatott a Hamburgban, az Elba folyó egyik csatornájának partján álló létesítményhez, és az Instagram-oldalán számolt be a tapasztalatairól.

A videóban, ami ma már több mint 30 ezer kedvelést szerzett, Egbert is paddleboarddal érkezik meg a McDonald’s-hoz, vagyis McBoathoz, és arról beszél benne, hogy talán ez a legmenőbb az étteremlánc egységei közül. Egy hagymás-barbecue-s burgert, egy csavart krumplit és egy triplacsokis McFlurryt rendelt, majd kiült a stég szélére elfogyasztani.

Az étteremhez nem kell felmenni rendelni, a stégen van egy, a manapság már minden éttermükben megtalálható érintőképernyős rendelésfelvevő kioszk, a rendelést pedig egy munkatárs viszi le a vendégnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jordan Egbert (@counting.countries) által megosztott bejegyzés

Tapasztalatairól korábban egy brit youtuber is beszámolt. Tom Scottnak nyilatkozott az étterme vezetője is, aki elmondta, tavasszal és nyáron éjjel-nappal nyitva vannak.

A 80-as években egyébként volt már egy úszó Meki, Vancouverben nyitották meg egy uszályon.

The post Van Németországban egy McDonald’s, aminél csónakból is lehet rendelni first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest