Videó: száz mosómedve lepte el egy nő kertjét

Thumbnail for 6141114

Csaknem 100 mosómedve lepte el egy amerikai nő kertjét Washington államban – számolt be róla a USA Today. A ház lakója videóra vette a különös esetet, miután tárcsázta a 911-es segélyhívó számot.

A hatóságok elmondása szerint az emlősök teljesen körülvették az ingatlant, emiatt a nő nem tudta elhagyni otthonát.

A nő elárulta, hogy a mosómedvék körülbelül 6 héttel ezelőtt kezdtek el gyülekezni az udvarában. Azt is hozzátette, hogy aktívan etette az állatokat az elmúlt 38 évben.

A mosómedvék tehát nem voltak szokatlan vendékek a házánál, azonban ennyire nagy számban még sosem tömeglettek oda. Ráadásul úgy vette észre, hogy az elmúlt időszakban elkezdtek agresszívan viselkedni.



A helyszínre kiérkező rendőrök azonban arról számoltak be, hogy egyáltalán nem tűntek veszélyesnek az állatok. A hatósági személyek jelenlétében a nőnek sikerült eljutna kocsijához, így végre elhagyhatta házát.

Az illetékes szervezetek a lakót összekötötték a helyi vadgazdálkodási szakemberekkel, akik a későbbiekben csapdába ejthetik majd az állatokat.

Kapcsolódó
Hiába cuki állat, veszélyes lehet a hazánkban is terjedő mosómedve

Egyre több a mosómedve hazánkban. Természeti és gazdasági károkat okoz, betegségeket terjeszthet, és egyébként nem is azért mos, hogy tiszta legyen az étel.

The post Videó: száz mosómedve lepte el egy nő kertjét first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest