Hozta a kötelezőt a Veszprém, így vezeti a BL-csoportját

Thumbnail for 6167462

A Veszprém HC csütörtökön 30-23-ra nyert az északmacedón Eurofarm Peliszter otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában.

A várakozásoknak megfelelően az első perctől vezettek a vendégek, a kilencedik percben már 8-4-es előnyben voltak. Ezután összeszedtem agát a Peliszter, de a félidő hajrára újra veszprémi fölényt hozott, szünetben már öttel vezett a magyar együttes (27-12). Nagyszerűen védekezett a vendégcsapat, támadásban pedig Ludovic Fabregas és Luka Cindric termelte a gólokat. Húsz percig ismét felváltva estek a találatok, vagyis az Eurofarm nem tudott közelebb zárkózni, a Veszprémnek pedig bőven elég volt, hogy magabiztosan őrizte előnyét.

Cindric nyolc, Fabregas és Hugo Descat hat-hat góllal, Rodrigo Corrales 15 védéssel vette ki részét a sikerből. Sikerével a Veszprém HC már ötödik BL-meccsét nyerte meg, mivel a PSG korábban lépett pályára, így elé ugrott a táblázaton, a csoport élére. Emellett egyedüli csapatként dobott már több mint kétszáz (203) gólt.

Végeredmény, férfi kézi BL, csoportkör, 6. forduló, A csoport

Eurofarm Peliszter (északmacedón)-Veszprém HC 23-30 (12-17)

lövések/gólok: 45/23, illetve 48/30

gólok hétméteresből: 1/0, illetve 3/3

kiállítások: 6, illetve 6 perc

The post Hozta a kötelezőt a Veszprém, így vezeti a BL-csoportját first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24sport

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest