Kele János: Magyarországon úgy csinálunk, mintha nem lett volna ellenfél a pályán

Thumbnail for 6085281

Iskolajátékot mutattak be a németek a Nemzetek Ligája első fordulójában ellenünk, hiába a meccs előtti fogadkozás, miszerint tanultunk a két csapat Európa-bajnokságon lejátszott meccséből. Az elemzés során Gulácsi és az átmenetekben való kudarcos játékunk kapcsán beszéltünk arról, hogy Nagelsmannék mennyire felkészülten vártak minket.

A tanár-diák foci képét mutató mérkőzés kapcsán érintettük, hogy miért nem jött be Rossi meccsterve, lehet-e jövője a Németországban látott taktikának a jelenlegi kerettel,

valamint beszéltünk arról is, hogy mennyire vékony jégen táncol a magyar futball egésze és Rossi – akinek a névtelen kommentelőkkel folytatott permanens harcát is felemlegettük.

A vb-selejtezők előszobájába lépve a nyilvánosság előtt nem tiszta még, hogy mi az elvárás az MLSZ részéről a szövetségi kapitány és a válogatott felé: ki kell jutnunk a 2026-ban már 48 csapat részvételével megrendezésre kerülő világbajnokságra, vagy a cél az, hogy megőrizzük az európai top 20-ban elfoglalt pozíciónkat? Világos célkitűzés és az alapok lefektetése nélkül ugyanis nem tudunk helytállni a nemzetközi futballban. A téma kapcsán szóba került, hogy hogyan szerveződik ma a tehetséggondozás Magyarországon, és hogy olyan lesz a magyar futball jövője, mint amilyen a ma utánpótlása.

Ha még nem tetted, akkor csatlakozz a Ziccer PL fantasy ligájához! Ezt a regisztrációt követően rnx3lw kód beírásával, vagy a linkre kattintva tudod megtenni.

Kapcsolódó
Szoboszlai: Most derül ki, ki áll ki mellettünk, amikor szar van

A magyar válogatott csapatkapitánya szerint vissza kell térni a korábbi önmagukhoz.

The post Kele János: Magyarországon úgy csinálunk, mintha nem lett volna ellenfél a pályán first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24sport

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest