Megható búcsút terveznek a veszprémi kézisnek, aki a kemény maggal drukkolt a BL-meccsen

Thumbnail for 5858571

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói búcsúpikniket szerveznek az idény végén távozó francia balátlövőnek, Kentin Mahénak.

A klub december közepén jelentette be, hogy az irányítóként is bevethető, olimpiai, világ- és Európa-bajnok Mahé hat szezon után távozik, mert nem élnek a szerződésében szereplő opciós hosszabbítás lehetőségével. A játékos a bajnokságot kétszer, a Magyar Kupát és a SEHA Ligát három-három alkalommal nyerte meg a bakonyiakkal, egyszer pedig Bajnokok Ligája-döntőt játszhatott. A drukkerek csütörtökön közölték, hogy Blatonfüreden köszönnek el a kedvencüktől, május 20-án 15 órától.

Mahé egyébként régóta jó kapcsolatot ápol a veszprémi szurkolókkal, a mellőzése komoly visszhangot váltott ki a drukkerek körében. Különösen szép pillanatokat hozott, amikor a dán Aalborg HB elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő múlt csütörtöki, első meccsén a lelátóról izgulta végig a szurkolói kemény maggal a meccset.

Az is eldőlt már egyébként, hogy a német élvonalbeli VfL Gummersbach csapatában folytatja majd a pályafutását.

Kapcsolódó
Veszprémi kézis a BL-kiesés után: Nehéz most bármit is mondani

Megint nem jutott be a négy közé a magyar csapat a Bajnokok Ligájában, ami meglepetés, csak épp a rosszabbik fajtából.

The post Megható búcsút terveznek a veszprémi kézisnek, aki a kemény maggal drukkolt a BL-meccsen first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24sport

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest