400 ezer forintnyi áruval slisszolt ki az Aldiból, de egy talpraesett kislány jól megszívatta később

Thumbnail for 5846287

400 ezer forintnyi árult nyúlt le az Aldiból egy kiskunhalasi nő. A lopásokból élő 42 éves asszony később besurrant egy helyi családhoz is, de egy álmából felébredő kislány alaposan megszívatta. A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kifosztás kísérlete, magánlaksértés és többrendbeli lopás miatt állítja bíróság elé a nőt.

Kövecs Máté, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy három év fegyházbüntetést kértek a letartóztatásban lévő nőre.

A vádirat szerint a 42 éves nőnek nem volt foglalkozása, munkahelye és rendszeres jövedelme, ezért lopásokból élt. Tavaly év elején rendszeresen nyúlt le különböző üzletekből márkás italokat. Egy alkalommal pedig a több mint 400 ezer forint értékben alkohollal, húsáruval és csokoládéval megpakolt bevásárlókocsival sétált ki a fotocellás bejárati ajtón keresztül, amikor vevő érkezése miatt kinyílt az ajtó. A nő éjjelente sem pihent: környékbeli tanyákat fosztogatott, később pedig elpasszolta az ellopott kakasokat.

Egy tavaly szeptemberi éjjel besurrant egy alvó családhoz, de nagyon rosszul választott. Az alvó kislány ugyanis felébredt a zajra, amikor a szobájában kutakodott. A gyerek nemcsak felébredt, és kérdőre vonta, de vissza is vette a meglepett tolvajtól az asztaláról lenyúlt pénzét. A hangoskodásra felébredt a másik szobában alvó szülő is, és a gyerekkel együtt kizavarták a hívatlan éjjeli látogatót.

Az ügyész lapunknak elmondta még, hogy a 42 éves nő beismerte az áruházi lopást, és a kifosztást is. Az ügyészség három év fegyházbüntetést kért az összesen kilenc bűncselekménnyel vádolt nőre.

The post 400 ezer forintnyi áruval slisszolt ki az Aldiból, de egy talpraesett kislány jól megszívatta később first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest