Drágább lesz az HBO Max utódja

Thumbnail for 5836915

Emailben tájékoztatta előfizetőit az HBO Max, hogy milyen feltételekkel fizethetnek elő a cég továbbfejlesztett streamingszolgáltatására, a Maxra. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Max május 21-én indul majd, és egyesíti az HBO Max tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását.

Most az is kiderült, hogy mindezt mennyiért kínálják majd: a standard csomag (2 eszközön streamelhetnek tartalmat, Full HD felbontás, 30 letölthető tartalom offline nézésére) havidíja 2790 Ft lesz (az HBO Maxnál jelenleg 2390 Ft-ba kerül), míg a prémium csomag (4 eszközön streamelhetnek tartalmat, 4K felbontás, 100 letölthető tartalom) 3890 Ft-ba kerül majd. A mindkét előfizetéshez hozzárendelhető Sport csomag 1200 Ft-ért vásárolható meg. A 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok összes élő és on-demand közvetítése minden alapcsomagban benne lesz.

A Telex kérdésére az is kiderült, hogy az HBO Max korábbi, életre szóló előfizetési kedvezményének felhasználói továbbra is 1590 Ft-os havidíjat fizetnek a Maxért. A következő előfizetési ciklustól kezdve – 2024. július 23-án vagy később – is megkapják az életre szóló, 33%-os kedvezményüket a Max Standard csomag akkor érvényes havi díjából. Megmaradnak az éves előfizetési díjak is, a teljes évre előfizetők 10 hónap áráért kapnak hozzáférést 12 hónapra. A standard csomag ára így Magyarországon évi 27 900 forint, a prémium csomag pedig 38 900 forint lesz.

Ahogyan azt írtuk korábban, a Max európai bevezetésének kiemelkedő eseménye a Sárkányok háza második évadának június 17-i premierje lesz majd. A cég közleménye szerint a Max az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max.

The post Drágább lesz az HBO Max utódja first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest