Meghalt Ferich Balázs, az Azahriah-t is menedzselő Supermanagement társalapítója

Thumbnail for 5836024

36 éves korában, hosszú betegség után meghalt Ferich Balázs, a Supermanagement kiadó és menedzsment vállalkozás társalapítója. A cég olyan előadókat menedzselt, mint Azahriah, Dzsúdló, a Wellhello, a Follow the Flow vagy az Anna and the Barbies.

Ferich Balázsól Tóth Gergő, a Supermanagement másik alapítója emlékezett meg, aki felidézte, hogy a Blind Myself zenekarban zenéltek közösen, majd a Cloud 9+ zenekar menedzselésével kezdtek új szakaszt a pályájukban.

Amikor megalapítottuk a Supermanagementet, hatalmas kockázatot vállaltunk. A mai napig hatalmas hálát érzek a Wellhellónak, hogy bíztak bennünk, hiszen feladtak egy nagykiadós hátteret két fekete humorú hülyegyerek által összegrundolt, no name vállalkozásért. Velünk tartottak az újrakezdésben. Egy pici lakásban volt az első irodánk, Bazsi albérletében. Az első pár hétben csatlakozott az Anna and the Barbies és leszerződtettük a Follow the Flow-t. Aztán egyre nagyobb lett a cég. Megszállottként dolgoztunk, 24/7-ben. Egyre nagyobb irodákba kellett költöznünk, egyre több szuper, aranyos kollégánk lett. A cloudos Biksi Gabi beajánlotta nekünk Dzsúdlót, Szakács Geri a Follow-ból pedig Azahriah-t és Desht. A kis független kiadónkból, menedzsmentünkből komoly vállalkozás lett

– írta Tóth Gergő, aki hozzátette, a kapcsolatukban voltak nehezebb időszakok, de amikor három éve kiderült Ferich betegsége, újra egymásra találtak:

Persze voltak vitáink is. Egyszer nagyon megsértettem, és hiába kértem bocsánatot, egy darabig nem volt minden perfekt közöttünk. A kapcsolatunk akkor vált újra tökéletessé, amikor 3 évvel ezelőtt a legrohadtabb betegséggel diagnosztizálták. Az elmúlt időszakban soha semmin nem vitáztunk, mindent teljes egyetértésben csináltunk. Már most iszonyatosan hiányzik.

The post Meghalt Ferich Balázs, az Azahriah-t is menedzselő Supermanagement társalapítója first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest