Másfél év kihagyás után győzelemmel tért vissza Borics Ádám

Thumbnail for 5837703
????????

Győzelemmel tért vissza Borics Ádám a keresztszalag-szakadásból, miután pontozással verte Enrique Barzolát.

Borics kapott egy rúgást a legnemesebb testrészéhez közel, de rövid idő után tényleg elkezdődött a meccs. Rövid kóstolgatás után a balhorgok zöme betlált, a peruinak gyakorlatilag szerencséje volt, hogy a magyar bunyós a szeméhez ért, mert az ápolás ideje alatt legalább nem verte senki. Barzola a szünet után meg is lepte Boricsot, egy horogütéssel földre vitte, megagyalta és fojtással próbálta feladásra kényszeríteni, de nem járt sikerrel.

A második menet aztán igazán a magyarról szólt, elképesztő mennyiségű ütést vitt be, pedig nem is próbálta felgyorsítani a meccset. Barzola többször is tántorgott, kétszer vitte földre ellenfelét, de igazán nagy veszélyt nem jelentett.

Highlights from that killer 2nd round! Easily best round of the night so far#PFLRegularSeason LIVE NOW
ESPN+
???? https://t.co/jPNvomCxHI pic.twitter.com/WZAYzb6dGN

— PFL (@PFLMMA) April 20, 2024

Barzola a harmadik menetben megpróbált mindent, komoly erővel esett neki ellenfelének, de Borics állta a sarat. A magyar bunyós nagyjából egyenlőre kihozta az ütésváltást, de érezhetően elfáradtak az MMA-sok a végére. A döntés így a bírókra maradt, akik mind Borics Ádámot látták egy picit jobbnak.

A meccs után Borics Ádám YouTube-csatornáján mesélt arról, hogyan élte meg a meccset és a visszatérést, elsősorban annak örült, hogy a térde teljesen fájdalommentes volt.

The post Másfél év kihagyás után győzelemmel tért vissza Borics Ádám first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24sport

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest